Nova Netflixova komedija osvojila je Hrvatsku i svijet: "Trbuh me boli od smijanja"

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko dana na Netflix je stigao film Old Dads. Američki komičar i glumac Bill Burr je glavna zvijezda ove komedije, čija priča prati tri starija muškarca koji postaju očevi i ne znaju se nositi s modernim svijetom. Burr je režirao film nastao prema scenariju koji su napisali on i Ben Tishler.

Osim Burra, glavne zvijezde ove urnebesne komedije su Bobby Cannavale i Bokeem Woodbine. Iako kritičari nisu bili blagonakloni prema filmu, publika ga obožava, što govori ocjena od 88% na portalu Rotten Tomatoes.

Old Dads je pravi film Billa Burra, u kojem obožavatelji njegove komedije mogu prepoznati njegov prepoznatljiv humor. Hvale se i odlične glumačke izvedbe koje u komedijama u posljednjih nekoliko godina nisu na zadovoljavajućoj razini.

Fanovi također tvrde kako je film odraz one stare, prave komedije koja svakog može nasmijati. Old Dads zbog toga nije samo hit u svijetu već i u cijeloj našoj regiji. Vrlo brzo je postao najgledaniji film u Hrvatskoj i šire.

 

Obožavatelji hvale film

"Pogledao sam Old Dads na Netflixu. Taj film je najbolji u posljednjih 15 godina", napisao je jedan obožavatelj na X-u.

"Morate pogledate Old Dads. Trbuh me boli od smijanja. Gen X očevi odgajaju djecu u današnjoj Kaliforniji, svidjet će vam se", tvrdi drugi.

"Old Dads je fantastičan. Nedostaju mi takvi filmovi. Onaj NWA pokret je bio najbolji", piše treći.

"Morate pogledati Old Dads. Bille Burre, najbolji si. Prava komedija. Vidim zašto je film broj 1 na Netflixu", dodao je četvrti.

"Old Dads, nova komedija na Netflixu, odličan je film za opuštanje", napisao je peti.

"Toplo preporučujem svima da pogledaju Old Dads na Netflixu. Riječ je o sjajnom i smiješnom filmu s odličnom porukom na kraju. Bill Burr je najbolji", zaključio je šesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.