Na SkyShowtime stigla je hvaljena serija s Emmom Stone i Nathanom Fielderom

Foto: SkyShowtime

NA SKYSHOWTIME stigla je hvaljena satirična serija The Curse, u kojoj glavne uloge igraju Emma Stone, Nathan Fielder i Benny Safdie. Seriju su kreirali Fielder i Safdie, a režirali Fielder, Nathan Zellner i David Zellner.

Serija prati novopečeni bračni par Whitney (Stone) i Ashera Siegela (Fielder), čiju vezu poremeti navodno prokletstvo dok pokušavaju začeti dijete. Bračni par Siegel istovremeno vodi reality seriju Fliplantrophy u Novom Meksiku, gdje uređuju zemljišta i renoviraju kuće. No lokalno stanovništvo se žali jer to dovodi do gentrifikacije susjedstva.

U gostujućim ulogama pojavljuju se Barkhad Abdi, Corbin Bernsen, Constance Shulman, Gary Farmer i Dean Cain.

Najnezaboravnija serija 2023. godine

Časopis Entertainment Weekly prozvao je The Curse "najčudnijom, najnezaboravnijom serijom 2023. godine". No nisu je svi prihvatili tako pozitivno. Dok su je kritičari Rotten Tomatoesa ocijenili s 94%, prosječni gledatelji dali su ocjenu 38%.

"Ovo je tako dosadno i tako čudno", "Ovo ne zaslužuje gledanje", "Izdržao sam deset minuta prije nego što sam ugasio seriju", neki su od negativnih komentara gledatelja.

"Meni je zanimljiva, ali ne bih je nazvao komedijom", "Uvjeren sam da je ovo nekakav umjetnički projekt čija je jedina svrha sprdanje nepodnošljivih liberala", "Nemam pojma što sam upravo pogledao, ali bilo mi je tako neugodno i hoću još", pisali su ostali gledatelji.

Prvih pet epizoda serije The Curse trenutno je dostupno na servisu SkyShowtime, a preostalih pet epizoda bit će dostupno od 16. veljače.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.