Jedan od najbizarnijih filmova 2023. trenutno je najgledaniji film na Netflixu u RH

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

NA NETFLIX je nedavno stigao jedan od najbizarnijih filmova 2023. godine - horor-komedija Cocaine Bear. Popularni film, inspiriran stvarnim događajem, trenutno je najgledaniji film na streaming servisu na području Hrvatske.

Cocaine Bear režirala je Elizabeth Banks, zvijezda serijala Igre gladi, a napisao ga je Jimmy Warden. Film se djelomično temelji na događaju iz 1985. godine kad je američki crni medvjed uginuo jer je slučajno pojeo više od 30 kilograma kokaina u vrijednosti od dva milijuna dolara.

 

U filmu Cocaine Bear crni medvjed postaje agresivan nakon konzumacije kokaina te počinje progoniti izletnike i stanovnike obližnjeg mjesta.

Glumačku postavu horor-komedije čine Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Christian Convery, Alden Ehrenreich, Brooklynn Prince, Isiah Whitlock Jr., Margo Martindale i Ray Liotta.

Recenzije su uglavnom pozitivne

Iako Cocaine Bear nije bio velik hit među kritičarima, što je i očekivano ako uzmemo u obzir činjenicu da je riječ o horor-komediji B produkcije, recenzije su uglavnom bile pozitivne. Na stranici Rotten Tomatoes film ima 66% na temelju recenzija profesionalnih kritičara i 71% na temelju recenzija prosječnih gledatelja.

"Ovaj film je toliko loš da je dobar. Zgrabite kokice", "Odlično iskustvo od početka do kraja. Ima domišljat scenarij, izvanredne akcijske scene, grafički horor i jako je smiješan. Jedan od najboljih filmova u posljednje vrijeme", "Navijao sam za medvjeda. Svidio mi se ovaj film", neki su od komentara gledatelja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.