VIDEO Milijun pregleda: Stigao je službeni trailer za treću sezonu Emily in Paris

Screenshot: YouTube

USKORO gledamo treću sezonu serije Emily in Paris. Dramu, ljubavne zavrzlame i puno glamura obožavatelji će moći gledati na Netflixu od 21. prosinca. Objavljen je trailer za novu sezonu, koja stiže tik pred Božić, a stvari se, naizgled, nisu puno promijenile.

Milijun pregleda u dva dana

Emily i dalje radi za francusku PR firmu s dobro poznatim kolegama te pokušava balansirati između ljubavnog života i karijere, a isto tako i shvatiti kojem muškarcu pripada njezino srce. Ponovno se nalazi u trokutu, a na poslovnom planu razapeta je između Sylvie koja je pokrenula svoju tvrtku i Madeline. Trailer je u dva dana pregledan više od milijun puta.

 

U trećoj sezoni više pozornosti dobiva i Emilyjina najbolja prijateljica Mindy. Emily je također promijenila i izgled te sada uz valovitu frizuru, kakvu je inače nosila, ima i šiške. 

Jedni oduševljeni serijom, drugi je kritiziraju

Kada je prva sezona došla na Netflix gledatelji su poludjeli za njom i postala je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, ali istovremeno je dobivala i brojne kritike. Mnogi su je prozvali "najgorom na Netflixu", ponajviše zbog načina na koji je prikazala Parižane. Kritičari smatraju i da je scenarij prepun klišeja i stereotipa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.