Aaron Taylor-Johnson je hodao na sve četiri zbog uloge u superherojskom filmu

Foto: Instagram/Sony

AARON Taylor-Johnson je utjelovio Sergeija Kravinoffa, također poznatog kao Kraven, u Sonyjevom nadolazećem filmu Kraven the Hunter. Film se bazira na istoimenom Marvelovom junaku, a prema portalu MovieWeb, Taylor Johnson je "učio kako hodati na sve četiri i tražiti jelene" kako bi se pripremio za ulogu "najboljeg lovca svih vremena". 

Iako Taylor-Johnsonu ovo nije prvi put da glumi superheroja, jer je već utjelovio Quicksilvera u Marvelovim filmovima Captain America: The Winter Soldier i Avengers: Age of Ultron, ovo je prvi put da je prošao kroz ovako nevjerojatnu fizičku transformaciju. Zbog rigoroznog treninga i dijete Taylor-Johnson je uspio dostići težinu od 90 kilograma, što je ekstrem za glumca koji je poznat po svojoj vitkoj građi. 

Osim fizičke transformacije, glumac je morao shvatiti emocionalne konflikte i krivnju koje se vežu za lov. "Kada kažete nešto kao 'ja sam najbolji lovac svih vremena', to mora izaći iz dubine vaše duše, morate zaista vjerovati da je to istinito i moguće", rekao je Taylor-Johnson. 

Taylor-Johnson je također provodio vrijeme s kontroverznim biznismenom Damianom Aspinallom, koji je poznat po svom radu na očuvanju zapadnih gorila i po svojim stavovima protiv zooloških vrtova, jer vjeruje da je jako sličan Kravenu. Kraven the Hunter u Sonyjevom filmu je opisan kao ljubitelj životinja i zaštitnik prirode, koji je spreman koristiti nasilje kako bi postigao svoje ciljeve. 

Kraven the Hunter je trebao imati premijeru ove godine, ali je zbog štrajka holivudskih glumaca odgođen na sljedeću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.